fbpx
Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar Tweenieåldern

Williams födelsedagsmiddag.

Då William fick som en av sina presenter att gå ut och äta så valde han Kina – Golden Palace här i Falun. William älskar Kina mat och hans favorit av alla är just Golden Palace. Vi som var med och firade William där var; Jag, Björn, Williams farmor och farfar, Williams faster samt Williams farmors kille. Det var jättegod mat och William fick en glass för det var hans födelsedag av personalen. William kände sig verkligen utvald och var så glad, helt lyckad kväll och nu känner man sig helt proppfull av mat. Gott som bara den var det, kändes som jag hade en glad kille som gick till sängs ikväll.

Glad kille

Så glad och kände sig så stor.

Maten som William beställde.

Glassen William fick, som spelade “Happy b-day to you”

William fick sista paketet ifrån oss.

Lite symboliskt

En mamma mu bok.

William tyckte vi skulle ta kort på honom
och detta träd på stan på vägen mot bilen,
och avslutet för denna dag.

14 Comments

  1. Åh vad mysig middag han fick vara med om! 🙂

    SV: Nej det är ju inte alls ofta man äter stek så det är mycket gott när man väl äter det. Tur man har en mamma som älskar att göra stek till oss syskon 🙂

  2. Så härligt att det blev lyckat. Man riktigt ser hur han njuter och är LYCKLIG. Vad skönt med en unge som INTE väljer MC:D när de får välja mat. Min är tokig i hamburgare, varför vet jag inte.
    Hälsningar
    Yohanna

    1. Yohanna Las Palmas – hehe de flesta barn brukar ju välja MC;D, men William vill helst inte äta sånt. Han gillar inte hamburgare och blir jättebesviken när dom får sånt i skolan. Hehe lite märkligt så där, för jag tycker hamburgare är jättegott även om kinamat slår det med hästlängder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: