Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En sjuåring öppnar sina paket.

Björn kom hem lite tidigare från jobbet idag så vi tog och lät William öppna paketen som fanns här då. Sedan åkte vi vidare till till Björn, där spelade William och Björn lite medan jag låg och läste lite tidning på nätet. På tal om tidning var William med i Dalademokraten idag, fast den fanns inte på min VFU så jag har missat det, däremot hade min mamma lyckats se det på hennes jobb. I alla fall blev William jättenöjd med sina paket och så här såg det ut när han passade på att öppna sina paket idag.
William fick även brev ifrån min mormor samt min mamma, mammans man (Williams morfar), och min yngsta syster! Tusen tack! Vill även tacka för alla sms, facebook samt blogg-grattis till William. Ni är för underbara!

William inspekterar sina paket

Börjar med det mjuka paketet.

En tröja

William lyckades blinka men han utbrast ”DOM ser ju ut som Star Wars!”

Nytt paket

En mamma mu film.

Ett till paket

Innehåll lego

Glad kille hemma hos sin pappa.

Min bus

Ett till paket

ÅH Pirates lego!

Lyckan var totalt för William

Världens lyckligaste William

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d