Inlägget är ett samarbete

Hittade en tjänst på nätet som visar olika restauranger i Sverige, tyckte den var rätt rolig. Tänkte att det kan vara en bra sida om man till exempel åker till Stockholm och letar efter restauranger i Stockholm, då är denna sida perfekt när jag som kund får upp massa lämpliga restauranger och menyer. Jag gillar sidan, den är enkel. Eftersom jag läst just om hur en bra hemsida ska se ut när jag läste utveckling av e-tjänster vet jag att kunder som besöker sidan på internet vill ha en stilren design och ha lätt att hitta det som kunden efterfrågar. Denna sida uppfyller kraven för enkelhet, det framgår tydligt vilket syfte sidan har och när jag som kund besöker sidan blir jag genast sugen på att gå ut och äta. Jag tror att såna här tjänster är perfekta för personer som inte bor på orten/staden då kunden kan söka på exakt det den är sugen på och få upp lämpliga restauranger. För mig är detta en perfekt e-tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: