En award

 

Nu följer några saker som man ska göra när man fått denna award;
Länka till den man fått den av, fullborda de 5 meningarna och skicka den till 5 andra bloggar.

Fick denna Award av; Beatrice, mamma till skrutten Robin.

1. När ingen ser eller hör mig… brukar jag rocka loss här hemma.

2. Jag går aldrig hemifrån utan… Min mobil, känner mig handikappad utan den.

3. Min blogg heter som den gör för att jag… saramadeleine.se – Därför att jag heter Madeleine och mitt mellannamn är Sara, mamma och blivande fröken kommer av att jag just är det. Mamma och blivande fröken, får se vad jag ska ändra namnet till när jag är färdig? Mamma och nyex:ad lärare kanske? Grubblar i det faktiskt.

4. Om jag vågade skulle jag… Oj svår fråga, allt jag vill göra gör jag. Jag låter nämligen inte saker hindra mig då jag är väldigt målmedveten. Men får väl vara starta ett eget företag då, finns en del saker jag skulle vilja göra med ett eget företag.

5. Om tio år kommer jag att… Huga vara 37, ha en 17årig son och förhoppningsvis fler barn! Bo i villa, ha en bil, jobba som lärare eller med någon inom IT? Svårt att veta så här 10 år är lång tid, trots att jag nyss var sjutton *S*.

Nu skickar jag den här vidare till..

Linn
Sarah
Camilla
Nightflies
Bea

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “En award

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: