Dark Mode Off / On
Informationsteknik

En award

 

Nu följer några saker som man ska göra när man fått denna award;
Länka till den man fått den av, fullborda de 5 meningarna och skicka den till 5 andra bloggar.

Fick denna Award av; Beatrice, mamma till skrutten Robin.

1. När ingen ser eller hör mig… brukar jag rocka loss här hemma.

2. Jag går aldrig hemifrån utan… Min mobil, känner mig handikappad utan den.

3. Min blogg heter som den gör för att jag… saramadeleine.se – Därför att jag heter Madeleine och mitt mellannamn är Sara, mamma och blivande fröken kommer av att jag just är det. Mamma och blivande fröken, får se vad jag ska ändra namnet till när jag är färdig? Mamma och nyex:ad lärare kanske? Grubblar i det faktiskt.

4. Om jag vågade skulle jag… Oj svår fråga, allt jag vill göra gör jag. Jag låter nämligen inte saker hindra mig då jag är väldigt målmedveten. Men får väl vara starta ett eget företag då, finns en del saker jag skulle vilja göra med ett eget företag.

5. Om tio år kommer jag att… Huga vara 37, ha en 17årig son och förhoppningsvis fler barn! Bo i villa, ha en bil, jobba som lärare eller med någon inom IT? Svårt att veta så här 10 år är lång tid, trots att jag nyss var sjutton *S*.

Nu skickar jag den här vidare till..

Linn
Sarah
Camilla
Nightflies
Bea

12 Comments

 1. Just nu har jag 9st superhärliga tävlingar i min blogg!

  I den första tävlingen kan du vinna en lyxig expertbehandling av dina ögonfransar & ögonbryn!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/8032/tavla-om-en-behandling-for-dina-fransar-bryn/

  I den andra tävligen vinner 5st personer ett presentkort hos Dalala.se
  http://martinaolsson.myshowroom.se/8128/tavling-vinn-presentkort-hos-dalala-se/

  I den tredje tävlingen kan du vinna en rabattkod på hela 20% på en valfri vara hos Hope Design!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/8066/tavling-vinn-en-rabattkod-pa-hela-20-hos-hope-design/

  I den fjärde tävlingen kan du vinna ett härligt resekit från Stockholmsgruppen Cosmetics!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/8081/tavling-vinn-ett-harligt-resekit-fran-stockholmsgruppen-cosmetics/

  I den femte tävlingen kan du vinna ett valfritt iphoneskal till ett värde av max 500kr!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/8118/tavling-vinn-ett-valfritt-iphoneskal-for-max-500kr/

  I den sjätte tävlingen har du chansen att vinna en valfri huvårdsprodukt ur Savidermas sortiment!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/8124/vinn-en-valfri-hudvardsprodukt-fran-savidrema/

  I den sjunde tävlingen kan ni vinna en valfri earcuff från Xenobiadesign!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/8134/vinn-en-valfri-earcuff-fran-xenobiadesign/

  I den åttonde tävligen så vinner två personer valfria, härliga produkter från märket I love!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/8500/tavling-vinn-valfria-produkter-fran-i-love/

  Och i den nionde tävlingen kan du vinna ett par virkade shorts som är identiska med dom från H&M Concius Collection!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/8606/tavling-vinn-ett-par-virkade-shorts/

  Ha en bra dag 🙂

 2. Grattis till awarden. Jag fick också en häromveckan och blev SÅ nöjd 😉

  Prova köttfärssåsen, den är jättegod och går att variera i det oändliga beroende på vilka grönsaker man har i.

  Om du har en liten gömma med godis eller annat sällan-ätande så får du gärna vara med i real lifen som vi kör idag och i morgon.

  Hälsningar
  Yohanna

 3. Hej igen,

  Jag tog dig på orden och släpade med killen till gruvan i säter igår 🙂 Vad vackert det var med det knallblå vattnet!! Så jag ville mest in och tacka för det himla bra tipset 🙂
  Smyckesbilderna som är på bloggen nu är tagna där vid vattnet. Men jag tog massor med andra bilder där också som jag tänkte lägga upp i dagarna. Vad häftigt det var med medeltidskyrkogården mitt ute i skogen där! Och min lilla skrutta öste tills hon nästintill blev medvetslös haha.

  Jag försökte leta jättemycket efter bilderna som var från insidan av säters sjukhus för att visa dig men hittade inget. Dom kan vara borta sedan vi bytte dator, raderade, eller så ligger dom på min burk hemma hos mig. Jag ska hem på lördag tänkte ta en kik då.

  Och den här första du skrivit ”När ingen ser eller hör” det stämmer in på mig med, då är man den värsta rockstjärna härhemma haha. TUR som sagt att ingen ser en 😉

  Kram
  Linda

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: