Dark Mode Off / On
Djurfotografering Kattliv

Vildkattunge nummer 2.

Som jag skrev i söndags så fångade Björn en vildkattunge då, idag fångade vi båda. Den från i lördag och även dennes syskon. Just nu bor dom i min klädkammare, så fina båda två. Denna på bilden bet Björn så han blödde, men just nu är h*n mycket lugnare. Det märks att de behöver varandra och de fräser och är inte tama, det går liksom inte att gosa med dem för då bits och rivs det och slåss för sina liv. Men visst är den söt? På något vis har jag kallat denna Pärlan, den har nämligen ögon som Pärlor tycker jag.

Räddast

Så rädd och liten.

12 Comments

  1. Men vilka sötnosar!
    Läser att du är allergisk, aldrig funderat på att börja ta dom där sprutorna som kan häva allergin? Vet inte om det fungerar på alla och tydligen tar det lång tid men det kanske är värt?
    Dom är iaf supersöta! Och fint av er att ta hand om dom. Tycker det är så synd om katter som är hemlösa. =( Vi har en katt på jobbet som är där från morgon till kväll så vi får mata honom och plocka fästingar osv.. Undrar så hur det ska gå i vinter.. Man är för blödig när det kommer till djur. Haha.

    1. Sarah – Jag har gått på det redan, vaccinerade mig i 3 års tid, mot hund och pollen jag har värst allergi emot, men då jag har astma som är obotligt så är det mitt största problem. Allergin kan jag hantera dock inte astman :/ .
      Jag är jätteblödig när det kommer till djur hehe skulle kunna rädda livet på alla typ ha en stor gård enbart för djur :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.