William hade inte hostat för mycket idag sa dom så han var där med frisk hela dagen.
VFU’n var rolig och det är verkligen jättekul att befinna mig där. Fick dock sviter av mina härliga mag ont när jag var där sista lektionen så jag trodde jag skulle ramla ihop, men stod där stadigt på två ben och räknade minuterna tur att man har ett pokerface, efteråt så fick jag rejält ont i huvudet så hela bussresan hem satt jag och tänkte nu dör jag nu dör jag. Hämtade William på hans skola gick upp för Svärdsjögatan, bestämde mig för att ta vägen genom stadsparken och där började jag kräkas “JIPPI”, kom hem och slängde i mig en citodon, lika bra att ta den eftersom det är just sånt här jag fått dom för, somnade på soffan. Björn kom och hämtade med sig William hem till sig och min lillebror kom hit och vi såg på the big bang theory och efter det charmed. Jag och William hade lite läsläxa innan han fick sin bok, just nu läser jag “Miljonären Mårtensson” för William, den sista delen om Mimmi, tycker dessa böcker är så mysiga. Vi börjar väl med Eddie-böckerna när vi är klara med Mimmi. Eddie börjar ju ettan så det kan nog William tycka är rätt roligt.

Nä nu ska jag ta det lite lugnt ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: