Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Imorgon.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DdqyT0f3mGE&feature=player_embedded[/youtube]

 

Ser jag framemot detta. The walking dead säsong II! Minns förra året när man sett 6 avsnitt och så såg man att det inte skulle bli något mer förens Oktober, man bara VAD!? Var typ ett års väntan ju. Imorgon kväll blir det tv, på tisdag är det the lying game, torsdags Pretty little liars Halloween event! Sedan på fredagskväll är det the secret circle och the vampire diaries! Underbar tv-vecka framför mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.