Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Julklappstips

Kom över denna mysiga sida med julklappar, fanns massa smarta saker där och nu när julen närmar sig känns det extra bra med sidor på nätet som ger lite inspiration på olika julklappar.  Själv gillade jag detta julklappstips som jag funderat på att göra i flera år. Har redan nu börjar småkolla efter julklappar då jag har ett mål att bli klar rätt tidigt i år med julklapparna, det känns just nu som det skulle vara perfekt att ha allt sånt klart i tid. Har ni börjar kika på julklappar ännu? Har ni rent av handlat något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.