Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lite mini-julmat idag.

Blev så sjukt sugen på Janssons frestelse idag, så fick lov att köpa en färdig på Maxi, blev även köttbullar och prinskorv samt ägg med skagenröra till. SJUKT gott! Även om jag egentligen inte gillar vintern så tycker jag det är så roligt med allt bakande och maten runt jul, det är liksom mysfaktor för mig, kändes lyxigt att äta lite sånt för jag har verkligen saknat det.

Haft VFU idag och gjorde spökhistorier med eleverna, började lektionen med att läsa ett kapitel ur en bok och sedan så fick eleverna skriva egna spökhistorier och rita till. Jag tror de tyckte det var roligt i alla fall.

Åkte till Williams skola efteråt och hämtade upp honom, gick till maxi och fick skjuts hem för att laga mat. Råkade efter middagen somna på soffan, var så sjukt trött. Imorgon är det sista VFU-dagen innan lovet, ska bli soft med höstlov jag lovar er! Behöver lite paus och få vila hjärnan lite tänka på något annat. Tre dagars VFU är jättekul men sedan två dagars studier är stressande men får liksom hatta fram och tillbaka för mycket sånt gillar inte jag. Nä nu ska jag strax gå och sova, ska upp sex imorgon bitti! Haha jag ser liksom sju som sovmorgon numera!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: