fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Som en liten uppdatering.

Fy fabian eller hur man ska säga. Inatt klockan 03.00 vaknade jag och kunde inte somna om, anledningen var helt enkelt att jag hade allergi från helvetet. Jag låg med andnöd och ville mest dö, klockan fem så somnade jag igen och sov till kl 6.00 när jag skulle gå upp. Härligt (not) begav mig till VFUN med samtal till vct i högsta hugg. Fick tid och åkte dit, efteråt blev de så sent så det var ingen ide att åka tillbaka (rådgjorde med en av de lärarna), samtidigt var jag så slut att när jag väl var hemma sov i 2 och en halv timme. Nice dag typ, eller ja kanske inte?

Mötte William efter halva vägen och gick hem, tagit det lugnt som bara den idag. Ska strax se på the walking dead, ska bara hänga tvätten först.

8 Comments

  1. Hej!

    Ta jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken och accessoarer för dig och ditt hem.

    Vänliga hälsningar,
    Miss Alicia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: