Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

En liten almanacka

Beställde denna almancka för ett tag sedan, är riktigt nöjd. Kul att man kunde ha foto numera. Har haft dessa från personligalmanacka sedan 2009, gillar deras koncept.  Enkla och stilrena med bra utrymme för att skriva upp saker. Nu är den införskaffad och det känns perfekt.

Innehåll

Framsida

Baksida

6 Comments

  1. Åh va fint 🙂 Jag beställde oxå en därifrån till i år, så ska banne mej göra det igen fast med foto denna gången, det vart ju superfint 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: