Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Små lätta ord.

Idag har jag setat och klippt ut fiskar samt observerat barn på VFUN, imorgon ska jag ta med ett ”isägg”. Jag har lagt in en ballong med vatten i frysen, den ska nu bli ett ”ägg” och imorgon ska jag ta fram den och fråga vad dom tror det är för slags ägg! Tror det kommer bli riktigt roligt! Förra veckan tog jag med min gamla visdomstand och frågade om dom visste vart den kom ifrån, reaktionerna blev ”krokodil, haj” med mera. Får se hur det nappar på min ide med ägget.

William är nattad och jag ska strax se på the walking dead, är lugnt annars sjukt trött och det ska bli skönt att få sova.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: