Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Hej mitt vinterland.

Tog lite bilder då William lurade ut sin frusna mor i snön. Jag höll på att frysa ihjäl och drog mig inåt illa kvickt men lite foton fick jag trots min skräck för kyla.
Fick en förfrågan om hur jag varit som barn med kylan, jag var lika som barn. Jag minns att det där ”gå ut och lek” var det värsta begreppet jag visste. Jag har alltid hatat att frysa, jag får rejäl panik av kyla och minns kyrkbyskolan (åren 1-6) med fasa när vi skulle åka skridskor eller längdskidor hur fötterna var kalla som isbitar och hur jag bara ville gömma mig på lämpligt ställe vintertid. Ett tag försökte man gömma sig nere på toaletten men de gömstället brukade man alltid på hittad på förr eller senare.

Hjärtat

Älskade du.

Tokis

Bus

William och Jag

🙂

Jag är så glad att jag har dig älskade underbara unge.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.