Körde 10 minuter på crosstrainern idag, 3 minuter plankan och sedan 50 situps. Känner mig duktig, har dock sjukt ont i ena axeln, känt av det ett tag nu? De gör liksom ont när jag gör vissa rörelser som håller i mobilen, eller gör vissa lyft det är liksom som axeln domnar av? Någon som vet vad det kan vara? Det liksom strålar eller någt? Började känna av det i somras, men det känns som det bara blir värre som nu på crosstrainern fick lov att sluta för axeln värkte som inåt helvete? Helskumt är på höger sida, känner mig duktig ändå. Med tanke på att jag knappt tränat alls på så länge känns 10 minuter eller 16 som jag gjorde i fredags skitbra, målet är dock 40 minuter per dag, men jag börjar sakta som jag skrev förut för jag lessnar så lätt på saker så nu kör jag lätt för att helt enkelt inte sluta helt för mitt mål är liksom att träna för både nytta och nöjes skull.

Försöker äta bra också, i veckan ska jag köra GI verkligen stenhårt. Mina 3 extra kilon jag lagt på mig ska bort och även några plus-kilon förutom det men dessa tre stör mig för jag har haft noll-karaktär men nu ska jag kämpa mig ner dessa tre och när dom är borta vet jag att resterande kommer kännas mer peppande. Vet att äggbanting funkade skitbra förut men jag orkar inte äta enbart ägg, det funkar och det är effektivt men jag är så trött på det liksom. Får se kanske kör på det i alla fall.

Snart blir det sängen här är inte på mitt bästa humör om man säger så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa