Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Julen 2011

Kunde satt mig ner redan igår men jag orkade inte, har varit så sjukt trött i flera dagar. Eller ja, enda sedan William gick på jullov. Det är som att jag gått in i divala typ.

Hur som helst, julen var bra. William blev så himla lycklig för alla julklappar och han riktigt skrek när han öppnade bilar 2 filmen i 3D/blu-ray och även när han såg one piecen han bara! ÄR det sant typ! TACK, TACK, TACK och slängde sig runt halsen på mig och Björn.

Jag älskar att se han bli så där jätteglad då minns man själv hur julen var som barn när man öppnade paket och blev så där jättelycklig för det man fick.

God jul mat och trevligt sällskap, saknade min släkt dock precis som jag skrev innan.

Har kollat på bilen igår och provkört den, jättefint skick på den Björn sa att det var någon rostfläck men vem bryr sig? Jag är glad om jag har en bil liksom vad det är för modell jag har som första bil skiter jag i, fick köra manuellt något jag inte gjort sen jag fick körkort så var ringrostig men det släppte rätt fort.
Hade tänkt åka upp till Orsa idag, men i och med stormen så verkade det vara en dålig ide. Nu drog ju stormen genom Dalarna i natt men jaja, får bli senare eller om vi åker till mammas och hennes mans stuga i utkanten va Furudal istället, får se. Åker jag dit hinner jag inte träffa mormor, blir så svårt att välja tycker jag.

I alla fall här är lite av det William fick i julklapp (tror inte jag minns allt).

 • Lego robot (teknik-lego) – Sin pappa, farfar, och sin farbror samt mig.
 • Svamp bob Lego från England. – Från sin gammelmormor och gammelmorfar på Björns sida.
 • Dino-lego från England. (Alltså finns inte i Sverige utan är importerat därifrån, som jag förstod det.) – Från sin pappas kusin och Williams tremänningar.
 • Sverige Pussel – Från sin gammelfarmor och gammelfarfar på Björns sida.
 • Twister-spel – Farmor
 • Kläder – Från sin farmor och gammelfarmor
 • Fejk onepice – Från sin mamma och pappa.
  * Harry Potter and the deathly hallows part 2 bluray – Från sin mamma och pappa.
 • Bilar 2 3D blu-ray. – Från sin mamma och pappa.
 • RåttatouIlle, Monsters Inc och Superhjältarna (Pixar filmer DVD, från min lillebror. Vi fick dessa tre tillsammans jag och William.)
 • Lego space – Från sin pappas farbror.
 • I stumpan låg en legobåt. – Från tomten (mamma och pappa).
 • The sims 3 medeltid. – Från sin faster.
 • 3D böcker. – Från sin faster.
 • 1 pruttbok (boken pruttar). – Från sin faster.
 • Helikopter. – Från sin farfar (tror William.)
 • Smurfarna sängkläder. – Från mamma och pappa.
  Yohoo räv – Från mamma och pappa.
  Little petshop svart fågel – från mamma och pappa.

Sen hade William gjort ett jättefint luffarschack i trä som han gav till – mig, Björn och han tillsammans.

Strumpan som William valde med tomte på.
Vilket blev morgonpaket.
William läste upp på paketen hos Björns mormor och morfar
där vi var och firade på förmiddagen.
Mamman på julafton.
Var så kallt så jag lånade en kofta av Björns farmor.
Tomten kom med paket (William var tomte, något han var förra året med
han slutade tro på tomten när han var fyra…)

Glad kille.

William öppnar julklapparna hos Björns farmor och farfar
där vi var på kvällen.
Lite julklappar.

Jag (mamman i huset).

 

 • Box från the body shop. (Från tomten.)
 • Ljusrosa glasbunke. (Från William.)
 • ”Pippi-tröja” från William och Björn.
 • Ljusrosa Björn Borg t-shirt från William.
 • I morgonstrumpan hudvårdsartiklar – Från tomten.
 • Ängel som William gjort själv till mig SÅ fin, bild kommer!
 • Burk att ha ljus i som William gjort själv till mig. SÅ fin!
 • Godis – Från Björns mamma.
 • Tidning – Från Björns mamma.
 • Kudde – Från Björns farmor.
 • Godis – Från Björns farmor.
 • Läppstift – Från tomten.

Tror det var allt, jättemycket fint och jag och  William blev så nöjda. Av oss fick Björn ett Angry Bird påslakanset. Han tyckte det var jättekul! Lite kul för Björn spelar angry birds ofta så när jag såg det tyckte både jag och William att det passade honom.

Lite av mina saker;

Filmerna från min lillebror

Fina kläderna, tidning och kudden.

Boxen och min nya glasbunke.

SÅ fin! Älskar den verkligen!
Är något jag velat ha länge.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.