Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Upp?

Kanske dags att begiva sig upp i vårsolen? För det är vår här i Falun i december, jag klagar inte utan tycker det är underbart! Efter 2 års snömängder likt alperna får det gärna vara barmark för min del.

William spelar super mario galaxy 2, Björn springer runt och vad jag tror (jag är halvblind utan glasögon) städar.
Vi åt en sjukt god smörgåstårta igår köpt på maxi här i stan för 99:-. Jag älskar sånt, räkor mums!

Nä ska ta och duscha, ligger på Björns soffa med iPhonenen så känns som tiden är inne för att bli människa nu.

4 Comments

 1. Det lät gött med smörgåstårta. Synd att man är skaldjur allergiker 🙁
  Är du bra på att fixa med wp-design. Jag blir tokig på att ja inte finner nå ja trivs med.

  Hoppas ni har haft en bra jul?
  Gillar att följa din blogg 🙂

  1. Mikaela – Trist att inte tåla skaldjur, det är jag dock glad att tåla annars är det mer jag inte tål än tål tyvärr :(.
   Julen har varit jättebra 😀 . Hur har din varit? Fixar WP-design :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d