Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Med ricinolja i håret.

Första testet med ricinolja i håret nu då. Det jag reagerade på var hur skönt det kändes när man la det i hårbotten typ som massage, man ville bara stå och knoda hur länge som helst. Fotot är genom en spegel därav så blev kvaliten SKITDÅLIG! Jag tog helt enkelt och la den i en annan effekt.
Ja lite på ögonfransarna också, då jag läste att även dessa kan bli fylligare och längre av ricinolja!

Ni ser lite av min tatuering också, men kände att om jag ska kunna se före och efter bilder är det nog smart att få med hela håret utan att jag har en tröja i vägen.
Just ja min tatuerin gjorde jag i april 2010, jag bad tatueraren helt designa älvan själv, så är väldigt nöjd med den. Älvor har alltid varit något jag gillat.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa