Dark Mode Off / On
Smink & hår

Med ricinolja i håret.

Första testet med ricinolja i håret nu då. Det jag reagerade på var hur skönt det kändes när man la det i hårbotten typ som massage, man ville bara stå och knoda hur länge som helst. Fotot är genom en spegel därav så blev kvaliten SKITDÅLIG! Jag tog helt enkelt och la den i en annan effekt.
Ja lite på ögonfransarna också, då jag läste att även dessa kan bli fylligare och längre av ricinolja!

Ni ser lite av min tatuering också, men kände att om jag ska kunna se före och efter bilder är det nog smart att få med hela håret utan att jag har en tröja i vägen.
Just ja min tatuerin gjorde jag i april 2010, jag bad tatueraren helt designa älvan själv, så är väldigt nöjd med den. Älvor har alltid varit något jag gillat.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: