Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Spelkväll.

Björn kom hit innan han drog på hockey, jag fixade middagen. Enkel sådan fiskbullar och potatis men William var nöjd över matvalet. Efteråt tände jag massor med ljus och så tog jag fram ett spel jag fick som barn ”Trivial Pursuit Junior.” Spelade bara till Björn vann för sen drog han , blev lite hets spelning. Efteråt tog jag och bad och så kom William och badade med mig, NEJ jag anser inte att det är något konstigt att bada med sin sjuåring! Läst massor av folk på sidor på nätet som tycker att det är så fel och så hemskt att bada, sova och så vidare med sina barn. Eller typ ”har ditt barn sett dig naken”. Precis som att det finns något konstigt med att vara naken inför sina barn. Nu är jag visserligen ingen naken människa som springer runt naken här hemma ofta, men jag ser inget konstigt med att bada med mitt barn eller att gå från badrummet till sovrummet för att hämta kläder och så vidare. Känns helt befängt att jag ens ska behöva förklara mig i det här men jag vet hur folk sätter kaffet i fel strupe och tar åt sig och har åsikter om allt jämt så vill förtydliga mina tankar. Lika att sova i samma säng, William kommer in till mig ibland på natten, han är mörkrädd och självklart får han då sova bredvid mig, hellre han kommer in till mig och känner sig trygg än att han ska ligga i sin säng och vara rädd. För mig är alternativet trygghet mellan vara rädd ganska givet, trygghet är det viktigaste som finns!

Hur som helst efter badet såg vi på lite film, nu har William nattats för en stund sedan och jag tänkte bjuda på lite bilder.

Älskade du!

Min skatt.

Spelet.
Välanvänt, men så har 4 barn spelat det också.
Med kompisar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.