Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Känner för att vara totalt jävla galen.

Jag längtar sällan eller aldrig efter att festa. Men ikväll känner jag ett stort behov av att ta mig en rejäl jävla bläcka!
Räcker med att sitta hemma på hemma fest egentligen bara jag slipper tänka ett par timmar för jag är ilsken inombords och jag vet att en kul tjejkväll kan pigga upp mitt humör rejält. Vin, öl eller drinkar spelar ingen roll, bara jag får något som får mig att släppa lite tankar för en stund.

Den senaste veckan har någon lyckats dra fram en gammal sida av mig själv, en sida som legat död och begraven under lång tid.
Den där galna sidan hos mig som jag sällan visar, när jag är sarkastisk och ironisk poppar upp som ett popup fönster. Jag kände idag att jag skulle vilja låna en raggarbil, och åka förbi en viss byggnad och visa röven och ge fingret. Jag var lite halvelak mot en främling på seminariet, någon som kom in och som jag bara inte kunde vara trevlig emot.
Han sa något  i stil med att ”jag ska bara testa om allt funkar”, varpå jag surt svarade att ”De kan du göra i rum 1 vi har faktiskt seminarium här”.

Jag vet inte om någon verkligen borde väckt denna sida hos mig, fast det kanske är bra. För jag kanske kliver ur min deppiga period nu och går över till min ”i en värld full av idioter är ingen normal” period istället. När jag är i den perioden törs jag i alla fall säga vad jag tycker.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: