Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Foto

Det är ju lite av en trend att fota sig inne på skithuset.
Jag provade att göra det själv igår. Dock funderar jag på vad man ska göra med kameran därinne? Dokumentera dagens sminkborttagning? Så här gör jag när jag rakar benen?
Så här ser mina fötter ut när jag filar dom? Detta är gårdagens middag?
Jag antar att de finns intressanta saker att dokumentera därinne på toan, men jag är egocentrisk och skiter gör jag ju inte, så ni får helt enkelt en bild av mig ståendes inne på toaletten funderandes kring, vad fan dokumenterar andra härinne?

10 Comments

  1. Hahahaha så jävla härlig! x’D

    Då jag i mina dagar tog bilder inne på toaletten var det faktiskt för att få vara ifred då jag tog bilderna – jag bodde alltså fortfarande hemma. Jag bar såklart aldrig in min systemkamera, utan jag använde min kompaktamera eller mobilkamera 🙂

  2. ja du det var en bra fråga, för att det är en spegel där? Ha ingen aning jag ha aldrig tänkt så långt som du! Mycket bra kritiskt tänkande måste jag säga! Ta det med humor! Du är fin på foto oavsett. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.