Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Vad ska jag göra nu?

William drog med sin farmor ut till Kniva, vilket lämnade mig här med halsont och påbörjad feber? Jag vet inte hur de är med den påbörjade febern men jag är inte född igår (om man inte räknar -28 år då. Märkligt att man varit 28a år i ett dygn) hur som haver, så vet jag exakt vilka tecken en feber bär med sig. Huvudtyngd, lätt huvudvärk, hals som bränner och en trötthet från som kan jämställas med en bakfylla…

Det passar inte att bli sjuk just nu, inte mitt uppe i VFUn jag har för lite tid för sådant. Det märks i kropp och knopp att jag är stressad och vill bli klar med den här delkursen för att börja med den sista och avgörande delen mitt X-jobb. Det må låta konstigt att längta efter något så stort och trist, men jag vill se ljuset i tunneln och slippa läsa såna här ”du måste läsa kurser” igen. Jag vill läsa kul saker som får min hjärna på spinn liksom. Jag är väl knäpp, men snart är den där examen här. Den som kommer ge mig kredit för mitt kämpade och som kommer få lilla mig nöjd för då har jag nått alla steg jag satte upp för 8 år sedan när William låg i min mage;
* Bli en bra mamma.
* Läsa in gymnasiet.
* Fixa körkort.
* Börja på högskolan.
* Få en högskoleexamen.

Det är en sak kvar nu, jag har fixat det snart och jag längtar mig galen tills jag nått de målet.

Nu är det nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.