Dagens William.
William – Mamma vill du ha en godis.
Jag – Nej.
William – Men mamma snälla ta den. (valpögon).
Jag – Okej.
(tar godisen och håller på att spy, ÄCKLIG som fan.).
William – Var den god? (Lyser av ”full i fan”).
Jag – NÄ! Så äcklig!
William – HAHA jag vet, den är skitäcklig. HAHAHA

Det, är vad man fick efter 4 h och 25 minuters plågande på förlossningen. Antar att det är vad man kallar äkta kärlek.
För om skadeglädjen är den enda samma glädjen, så måste ju skadeglädjen vara den enda samma kärleken med. Haha

8 kommentarer

  1. Tack för vinsten 🙂 Det där med att man fick äckligt godis känner jag igen. När Melissa bjöd visste man att hon troligtvis hade tappat det på golvet haha
    Kram Nette

  2. Det är äkta och sann kärlek det!! Underbara barn!!

    Jag tror du skulle tycka det var roligt om du väl var där 🙂 Det är rätt många som känt som dig men sen när de kommit och varit med så har de haft så roligt 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa