Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Presentshopping & utetur.

Tog med William ut på en promenad. Vi gick och köpte två paket, en till den nyfödda flickan här i huset och ett till hennes storebror. Jag är noga med sånt, köper alltid en sak till syskonet också. Syskonet glöms lätt bort när alla släktingar, vänner och liknade ger gåvor till den lilla nyfödda. Man glömmer att de större barnet faktiskt är den som förstår att det är en gåva och att den inte får något. Köper inget större till syskonet bara något symboliskt men jag tror ändå det ger mycket för barnet att få den saken, känna att man inte glömmer bort dem helt.

Grannen var inte hemma så hängde paketen utanför dörren, skrev namn på paketen. William åker snart med Björn och sover där inatt för imorgon ska han ha friluftsdag i skolan och Björn ska vara med, blir nog jättekul för dem båda.

Tog lite bilder på vägen när vi var och handlade.

Stormen runt juls sviter.

Dominoeffekten?

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: