In kommer far full som han var, slog … i bordet!

Har haft den där låten på hjärnan ett tag nu, brukar ju gå lite låtar i huvudet på mig som jag inte får ur hur mycket jag ens försöker. Ett tag gick jag och sjöng Onkel- Kånkel en hel sommar. Jag höll på att bli galen, från morgon till kväll så hade jag deras sånger i huvudet! Onkel- Kånkel får mig att minnas när jag var 11-12 år och brukade vara hos en barndomsvän då hennes bröder brukade lyssna på dem. Jag vet inte om personen minns det men jag minns sångerna VÄLDIGT väl.

Åkte ut till Kniva på fika idag, blev allergisk och hade sån himla huvudvärk så jag gick ut i bilen en stund. Somnade och sov i tre timmar helt utdäckad typ! Jag var något förvånad när jag vaknade och insåg att jag sovit så länge… Det är märkligt hur trött man kan bli ibland, ännu märkligare är hur lätt jag kan somna på olika ställen och sova hur tungt som helst.

William kom hem sen och nu är han och äter mat med Björn hos sin farfar. Jag sitter här och slösurfar eller vad man ska kalla det. Igår var jag toksugen på att gå ut en sväng idag är jag mindre sugen och är mer sugen på att gå och lägga mig tidigt.

Såg klart alla avsnitten av make it or break it också, den serien rekommenderas. Kommer nya på favoritlistan hela tiden känner jag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “In kommer far full som han var, slog … i bordet!

 • 9 april, 2012 at 21:37
  Permalink

  Haha Onkel kånkel kan allt fastna i min hjärna ibland med så man går runt & sjunger. Icke så värst bra kanske.. :p

  Reply
  • 10 april, 2012 at 11:13
   Permalink

   KackMarie – Haha, man blir ju smått galen när man går och nynnar om och om igen :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: