Dark Mode Off / On
Kläder

På väg mot stan

Drar på en stadsvända med William.

20120412-113443.jpg

4 Comments

  1. Snygga stövlar!!!

    Träning är bra så länge man känner att man mår bra av det. Om man behöver ta en paus eller helt lägga av så är det bra att göra det. När motivationen sen kommer tillbaka kan man ju bara ta upp det. Dessutom, om du ska köra igång efter terminen så har du ju bästa årstiden för utomhusträning! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: