Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Sökt jobb.

Har sökt två jobb, ett i Falun och ett i Borlänge. Spännande, inte för att jag vågar tro att jag skulle få något av jobben. Jag vågar aldrig hoppas eller tro sånt, men skulle jag få skulle jag bli SÅ glad! Skulle kännas perfekt då båda jobb jag köpt är deltid något jag helst vill jobba. De flesta strävar efter heltidsjobb själv vill jag helst ha deltid eftersom jag tror att det ger mer för en i slutändan att man får tillbaka så mycket mer av tiden man spenderar med sitt barn än man får av tiden på jobbet. Pengar har aldrig varit viktiga för mig, visst tycker jag om att ha fint runt mig och köpa saker men det är inte viktigt. Jag vill ha pengar så jag klarar mig och kan leva men leva med pengar i överflöd skulle aldrig göra mig lycklig. Att se William växa gör mig lycklig, att finnas nära till hands för honom men jobba gör mig tillfredsställd materiellt och visst är de roligt, men inte hälften så roligt som att se mitt barn ha en bra uppväxt. Så jag vill helst ha deltid, än så länge kan jag söka deltidstjänster eftersom jag fortfarande är student men jag vet att så fort jag hamnar i arbetsförmedlingensklor lär man söka alla tjänster så jag håller mina tummar och tår hårt att jag får en deltidstjänst och slipper skriva in mig på ams.

4 Comments

  1. Håller tummarna för dig 🙂 Förstår dig verkligen att du vill ha deltid. Den tanken känner jag oxå att jag nog bara skulle vilja ha 50-75% den dagen jag lyckas få fast.

    1. KackMarie – Gör de 😀 . Jag tror man vinner mer på att vara hemma mer. Ens barn är ju bara barn 1 gång, jobba kan man göra sen :).

  2. sv; Jag tror att jag lyckades få till den där länken 😛
    Vad spännande! Jag läser också på det gamla programmet. Mot grundskolans tidigare år, utveckling av matematiskt tänkande. När jag sökte in skulle jag bli lärare 0-12 år, men nu med tanke på det nya legitimationen så är jag inte så säker på vad jag blir för lärare. Men jag vill jobba i förskoleklass när jag går ut 🙂

    1. Johanna – Lite som här då, enligt lärarlegget ska jag få jobba i grundskolan tack vara min svenska, enligt högskolan är det nej. Jag vet inte man får väl söka jobb och hoppas på de bästa. Hade som du helst velat jobba i förskoleklass. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: