Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Dagens som gått.

Haft smått med huvudvärk idag, somnade på soffan en stund medan William satt på sin dator. Sen kom Björn och vi drog dit, han bjöd på köttfärspaj så himla gott. Varit sugen på paj i flera veckor!

Hur som vi satt där en stund och sedan begav vi oss hemåt, jag tog Björns bil för Björn och hans pappa kikar på innebandyn idag. Jag är inte mycket för sport tycker sport är skittråkigt att titta på och det är rena sömnpillret enligt mig.

Hur som helst kommer Björn hit senare och hämtar nycklarna till bilen så, var lite av en märklig känsla i morse när man tittade ut och det var alldeles vitt på marken. Inte oväntat men jag blev liksom VAD? ! Annars tycker jag att man liksom brukar kunna känna av det men det gjorde jag inte i morse. Nä ska ge mig på mitt examensarbete en stund.

 

6 Comments

  1. Gott med paj 😀

    svar: Haha ja vädret har vart väldigt skumt idag, för mig gör det väl inte så jättemycket förutom när man är tvungen att ta sig utanför dörren 😉

  2. Usch nej snön kan ju allt hålla sej borta nu tycker jag =/.
    Till min glädje så varvas vädret här nere i Skåne med sol och emellanåt regn.
    Sv: Jaa det har vart väldigt kämpigt dom senaste månaderna =/.

    1. Lizzie – Snön försvann här redan i mitten av mars så känns ändå rätt ok att det kommer lite. Förra året så låg snön kvar jättelänge så jag tycker att lite ”bakslag” är okej. Bor ju ändå i Dalarna, hade nog känts värre om man bodde som du i Skåne :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: