Dag 14 – En artist/ett band du hatar

Jag antar att det får bli allt med Christer Sjögren, jag tål inte karl! Så fort jag hör hans stämma ryser jag av obehag och hans överfejkade smile får mig att vilja fly landet.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Dag 14 – En artist/ett band du hatar

 • 23 april, 2012 at 15:08
  Permalink

  nähähähäää han är väl mysig??? =) //Mia

  Reply
  • 24 april, 2012 at 19:50
   Permalink

   KackMarie – Hehe och jag tål inte karl :-p

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: