Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Att tänka.

Björn kom hit inatt efter att han varit på krogen, han bor ju en bit bort så det funkade ju med övernattning här för min del.

Gick hem till honom sen och åt, sedan åka jag ut till brorsan en sväng och såg på vänner och hade det allmänt trevligt. Varit sjukt allergisk hela dagen, det kilar i halsen så jag håller på att få spunk vet inte vart det kommer ifrån men William hör mig nattetid ligga och klia i gommen med tungan, gör det omedvetet men det är ju ett typiskt allergitecken för mig.

Funderar över jobb, jag måste ju jobba men samtidigt måste jag fixa examensarbetet det känns pressande om man uttrycker sig så. Funderar om jag ska skriva på examensarbetet imorgon, och jobba tis, ons och tors och sedan studera på fredag, lördag och söndag? De borde ju funka tycker jag, fan om man bara kunde plugga och slapp fundera över pengar men så simpelt är inte livet.

 

10 Comments

 1. Känner igen det där med kliande hals.
  Jag har haft så så länge jag kan minnas men har aldrig kollat pp det.
  Har sagt till min man flera gånger att jag måste vara allergisk mot nått..

  Jag går o harklar eller hur man nu säger o låter som en tiger eller nått till o från haha bara för att man försöker klia sig med tungan och allt..
  har till o med i västa tiden tagit saker o stoppat i halsen o kliat med..huua..

  Man kanske ska kolla det endå..hehe

  Mvh camilla

  1. Camilla 31 år & blivande 9 barnsmamma – Låter absolut som allergi, tycker du ska ta och kolla upp saken mycket för att det kan bli ännu värre om man inte kollar upp det. Annars kan du prova och se om någon allergimedicin (receptfri) tar bort symptomen då vet du att det verkligen är allergi :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: