Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 16 – Min älsklingsmat

Tufft läge, jag älskar de mesta i matväg. Det är som jag brukar säga; JAG ÄLSKAR MAT!
Till saken hör att jag älskar att äta en riktigt god middag. Jag hatar bokstavligt talat korv och makaroner, eller köttbullar och makaroner eller andra makaroner grejer. Jag hatar smaken av korv och makaroner och ketchup i munnen och blir redigt besviken när det är sådan mat som serveras trots att det är, ENKELT och typiskt svenskt och alla andra tycker det är gott. Jag påstår inte att det är något fel med maten, det är bara de att så länge jag kan minnas har jag hatat makaroner, korv och ketchup…

Så jag kan inte välja älsklingsmat egentligen för jag tycker om allt så länge de inte innehåller ovanstående samt svamp då, svamp är något inte heller tycker om. Men annars är det fritt fram att bjuda mig på vad ni nu vill.

4 Comments

  1. Haha lät precis som mig där. Att jag känner så är nog för att jag vuxit upp med en mor som inte kunnat eller velat laga mat. Så det har blivit mkt sån där enkel mat. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.