Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Someday my day.

Gick upp 5,30 i morse men vaknade 5,20 låg dock i protest kvar och drog mig. Kalla mig vad som helst men har jag gått och lagt mig så har jag gått och lagt mig *S*.

William lämnade jag vid skolan 7.00 och sedan gick jag och mötte upp Lisa som jag åkte med till timvikariatet. Dom är mysiga barnen, det är ju lite spännande att prova att göra något annat en stund och jag tycker om barn, det är något speciellt med de yrket. Även om det är intensivt så åker man ifrån barnen med ett leende på läpparna. Det är ett spännande jobb med barn.

Hämtade William och vi gick till maxi och myste som ni säkert redan såg. William var nöjd och berättade om det glatt för sin pappa.

Nu ska jag se the secret life of the american teenager samt make it or break it.

 

2 Comments

  1. God morgon =) . Tack för dina ord, även om du är ”rädd” för bröllop. =) Jag var livrädd för gång marschen i kyrkan, Men sen… var det hur härligt som helst. =) Hoppas du får en bra dag. kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: