Har bestått av att jobba, något som känns helt rätt och riktigt. Jag kan inte låta bli att känna en stor lyckokänsla i bröstet över att få göra annat än att enbart sitta hemma och se dessa väggar dag ut och dag in. Jag har även skrivit lite på uppsatsen och har som mål att skriva mer i helgen, glott på lite av mina serier och haft ångest över att jag inte städat. CSN damp in idag så jag har betala räkningar, nu ska jag dammsuga och göra fint här hemma och plocka i- och ur tvätt- och diskmaskinen!

Mitt liv är så hysteriskt intressant!

4 kommentarer

    1. Helena – Va roligt 😀 . Jag var vikarie på en mellanstadieskola i förra veckan. Jag studerar till lärare :), så är egentligen “arbetslös” men har ändå en sysselsättning ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: