Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 17 – Den här veckan

Har bestått av att jobba, något som känns helt rätt och riktigt. Jag kan inte låta bli att känna en stor lyckokänsla i bröstet över att få göra annat än att enbart sitta hemma och se dessa väggar dag ut och dag in. Jag har även skrivit lite på uppsatsen och har som mål att skriva mer i helgen, glott på lite av mina serier och haft ångest över att jag inte städat. CSN damp in idag så jag har betala räkningar, nu ska jag dammsuga och göra fint här hemma och plocka i- och ur tvätt- och diskmaskinen!

Mitt liv är så hysteriskt intressant!

4 Comments

    1. Helena – Va roligt 😀 . Jag var vikarie på en mellanstadieskola i förra veckan. Jag studerar till lärare :), så är egentligen ”arbetslös” men har ändå en sysselsättning ;).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa