Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

En barkbåt för fröken-mamman.

Var med min vikarieklass till naturskolan idag. Vi fick göra varsina barkbåtar, är så otroligt fint där vid naturskolan. Många djur, fin natur och verkligen primitivt. Kändes roligt att göra en barkbåt också, har inte gjort det tidigare och det gick överförväntan. Den kanske inte var mycket för världen men den seglade i väg och råkade visst drunkna under en sten till sist. Men den flöt! De imponerade mig rejält!

Provade göra en barkbåt idag.
Första någonsin.
(Kände sann läraranda i stövlar)

En liten båt.

Båten innan den fick flyta.

10 Comments

  1. Vilken naturskola? Jag har varit på den i Eskilstuna och jag tycker att det är jättemysigt där! Det ligger vid en sjö med en sluss och massa skog. Vi var där med högskolan och hade utomhusmatematik.

    1. Nett – Hehe ja det var ju jag som gjorde barkbåten och jag känner mig ganska stolt. Jag har hela livet varit livrädd för knivar med mera, så att sitta där och tälja var en speciell känsla ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d