Yohanna i Las Palmas kör tills ikväll en utmaning där du skall beskriva Passioner. Så här kommer min utmaning;
Jag har absolut passioner, jag blir som ett barn när jag köper små ting till hemmet. Får jag tag på ett litet fat så ska jag köpa det, är det en liten ask som jag egentligen inte vet vad jag ska använda den till, så köper jag den. Ofta ska sakerna vara i vitt eller ljusrosa. Jag har just nu ett hemligt habegär på maxi’s koppar & fat med prickar och jag känner jag mig själv rätt kommer det snart finnas en uppsättning sådana här hemma.

Mitt passionsbegär kommer förmodligen sig av att jag fått för mig att jag känner en extra lycka när jag köpt något. Såna här gånger skulle jag nog kunna anklaga mig själv för att vara någon form av inredningsnarkoman? Jag kan gå hem och tänka på saken och planera plats och tidpunkter där saken skulle passa och efter ett tag har jag målat upp en bild i huvudet som gett föremålet en plats i mitt liv, jag brukar försöka övertyga mig själv om att jag förtjänar saken av olika skäl. Det kan vara; MEN jag har ju skrivit 3 sidor för skolarbetet, jag förtjänar detta föremål…

10 kommentarer

 1. Halloj vad kul att du är med och kul att höra om din passion. Jag kan ocksâ fâ dille pâ smâ-prylar till hemmet. Men man fâr ju inte plats med hur mycket som helst.

  Âterkommer ikväll med sammanställningen.

  Hälsningar
  Yohanna

 2. Hahaha dina habegär och intalningar låter dock oskyldigt och inte likt den allvarliga missbrukarproblematiken! =) Men inredning är roligt. Mina käraste ägodelar är nog 3 porslinsänglar jag ha fått av minsta lillasyster, de symboliserar något för mig. Jag kan inte leva utan dom vart jag än bor! Sedan är det alltid skönt med lite änglar i hemmet. =) Kram!

  1. Mia – Vissa saker känns så viktigt för en 🙂 . Förstår absolut hur du känner för änglar det ger trygghet :).

  1. Freja – Det är roligt hur man fungerar att en sak redan flyttat in och bor hos en innan den ens passerat kassan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa