Dag 18 – Här bor jag

Har visat mitt hem ganska många gånger, så kika under kategorin hem & inredning så kan ni se hur jag bor. Vi bor i alla fall i lägenhet, 80 kvm och det är 3 rok här. Trivs bra och har nära till vad jag vill ha nära till.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Dag 18 – Här bor jag

 • 27 april, 2012 at 22:16
  Permalink

  Jasså du, du vill inte ha nära till mig… : (

  Reply
  • 30 april, 2012 at 21:23
   Permalink

   Mamma – Klart jag vill, men det är ju inte allt för långt bort som till exempel Göteborg varit 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: