Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Vy i väntan på jobb

Står vid Vasagatan och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Känner trots att jag bara varit på mitt timvikariat i 3 dagar av 5 att det kommer kännas lite tråkigt imorgon eftermiddag när veckan och timvikariatet är slut.

20120426-073508.jpg

2 Comments

  1. Hoppas det gått bra på jobbet! 🙂

    svar: Ja jag visste inte så mycket om The Hills förut när det gick på MTV, men nu när jag börjat kolla på det har jag märkt att det verkligen är en serie i min smak då jag älskar mode 😀 Tur att avsnitten finns att kolla på gratis på hemsidan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d