Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin

Haha, känsligt ämne!

Min bästa kyss, den kyssen jag aldrig kommer glömma är ju den absolut första, den kanske inte var den bästa men den kommer ju alltid finnas kvar i bakhuvudet. Sedan minns jag kyssen som fick ihop mig med en pojkvän och hur kär jag blev i honom just den gången. Svårt att säga varför den kyssen gav intryck egentligen, svårt att säga vem som kyssts bäst också. Det har väl varit fördelar med de flesta kyssar skulle jag tro.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: