Dark Mode Off / On
Gynekologi

Jobbveckan slut och bara hemma.

Vilken bra vecka, jag skulle ljuga om jag sa att det inte varit en omställning men det var ändå bra. Jag behöver sånt här, komma ut träffa människor känna att jag gör saker, stimulera hjärnan eller vad man ska kalla det.

Fick rejäl mensvärk idag, kändes som jag skulle dö rent ut sagt. Tog mina tabletter i morse men vid 12 gick de tydligen ur kroppen, så till framtiden ska jag komma ihåg att ha med mig tabletterna på något smart ställe.

Jag och Lisa tog en after Work på Olearys, jag tog först en cola men vågade mig på en öl sen. Lite fjantig när det kommer till mina tabletter, men känns då inget märkligt i kroppen. Åt bakad potatis, lax himla gott! Jag har kommit på att fisk är min grej när jag äter ute!

Hur som ska jag nu se på the vampire diaries, the secret circle och sedan blir det nog sängen. Ska försöka läsa bloggar och svara på alla fina kommentarer också, känner mig taskig när jag inte svarar. Bloggar gör jag för min skull, men svarar tycker jag är respektfullt och när jag inte gör det får jag dåligt samvete.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: