Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 22 – Din åsikt kring giftermål

Ha! Tycker nyss jag svarade på saken, men tar det igen. Jag personligen vill inte gifta mig, jag har aldrig ens tänkt mitt liv som gift. Som barn drömde jag aldrig om sockersöta bröllop och jag har svårt att ens se mig själv i centrum på de viset. Jag hatar nämligen att stå i centrum av allas uppmärksamhet på de viset. Det där att alla ska begrunda en eller tänka och tycka saker om mig. Jag har inte de självförtroendet helt enkelt, att andra gifter sig är inget jag lägger någon värdering i, man ska ju leva sitt liv och uppleva sina drömmer och mål. Men själv vill jag inte gifta mig, jag vet inte ens om jag skulle vilja vara sambo. Ibland har jag tänkt tanken så där, men de är mest av praktiska skäl typ att man får betala 50% av hyran, 50% av tv-licensen, bredbandet och sånt där. Då tänker jag att sambolivet skulle vara rätt skönt, men samtidigt är jag en människa som gillar att kunna göra saker på mitt sett. Jag skulle bli galen om jag skulle bli tvungen att dela min dammsugare med någon, eller att någon skulle lägga sig på MIN sida sängen! Att bli av med favoritkudden eller att någon snarkar bredvid mig, jag gillar ju inte heller att ha någon tryckt mot min kropp. Jag är inte alls så att jag sover bra bredvid någon, snarare blir jag otroligt irriterad när jag får en arm runt midjan när jag sover… Det blir varmt och tungt och jag försöker lätt hoppa ut mot kanten, oftast har då den som ligger bredvid en tendens att gärna hoppa närmare igen. USCH! Insåg precis varför jag ogärna delar säng med någon! Jag glömmer sånt ganska ofta… Jag är väl sån som skulle ha ett eget rum om jag flyttade ihop med någon för mig är det viktigt med mitt.
Tillbaka till dammsugaren igen, där har vi en viktig punkt, jag ogillar att ha folk som ska städa hos mig eller bädda min säng sånt vill jag göra själv eftersom jag är den enda som kan göra det rätt. Man lägger ju gärna in sina rutiner och jag vill inte ha någon som gör fel! Sånt kan störa mig en hel dag, så inte vet jag sambolivet och giftermål känner ganska långt bort på många sätt i mitt liv. En karl som var villig att leva särbo eller inte dela rum med mig kanske skulle passa i mitt liv? Men vad vet jag…

6 Comments

  1. Hej och god morgon =) Ja men vad härligt att vi alla inte är lika… för det finns säkert män som är just som du. Som inte vill ha en brud vid sin sida hela tiden, och som vill kanske en vissa kvällar ensamma och inte en tjej som hela tiden sitter vid ens sida =). Bra att vi inte alla är samma. För jag skulle inte klara av att vara utan den mannen jag älskar, utan att ha honom där flåsande och störande, vill ha honom just där han är för vi är trygga tillsammans och gör livet så mycket härligare tillsammans än på varsitt håll =). Men det är bra det att du vet vad du vill. =) Super härligt. Hoppas du får en bra dag. kram

    1. Jessica – Absolut, tycker det är bra att människor är olika så vi kan göra egna val och känna olika 😀 . Hoppas du får en fin dag med. Kramar

  2. ÅÅÅ jag är tvärtom, jag hittar gärna en karl som städar, plockar och fixar. Det kan jag visst leva med. =) men visst kan man peta i grejor som man vill ha det men jag är nog mer ”karl” där så jag tror min framtida karl kommer peta mer i sådant än jag. =) Hahaha nä. Tips: varför inte göra det tillsammans och med kul musik, osv. Det är nog inte så krångligt. Sova ihop….jga sover gärna med karlar, hundar, katter, nallar, ja ev. barn….allihopa i sängen…=)Hahaha näää kanske lite överdrivet. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d