Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Kaffe och förkylning

20120430-081450.jpg

Igår slog en blixt förkylning ner här. På vägen till maxi fick jag asont och sedan dess har jag varit tokförkyld. Det spränger i bihålorna och rinner massa blod. Yeah! Det känns så kul, och när jag är förkyld blir jag på dåligt humör…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: