Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Kaffe och förkylning

20120430-081450.jpg

Igår slog en blixt förkylning ner här. På vägen till maxi fick jag asont och sedan dess har jag varit tokförkyld. Det spränger i bihålorna och rinner massa blod. Yeah! Det känns så kul, och när jag är förkyld blir jag på dåligt humör…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.