Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

William.

William är så rolig. Han kommer och sjunger ”Dagny kom hit och spill” . Frågar vart han hört den, men de ville han inte svara på. Däremot berättade han glatt att den legat högst upp på Sveriges listor och att han googlat saken. NÄR BLEV HAN SÅ STOR!

4 Comments

  1. Haha, kan se det scenariot framför mig.. Tänk att ens ungar ska bli stora. Helt otroligt. William verkar vara så jäkla rolig förresten. =)

    1. Sarah – Det är skumt, brukar tänka på att fan om några år är han tonåring i målbrottet :-o. Då får jag smått panik. Dom växer för fort!
      Hehe William är rolig, han har klipska kommentarer på saker så man får ofta skratta i hans närhet, har har liksom humorn :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: