Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

At the playground

Drog med William ut i lekparken tills han kompis kom ut. Jag passade på att hänga knäveck en stund och William provade också, tyvärr gjorde han någon konst så han ramlade på huvudet (bak mot nacken) fallet var någon centimeter bara men jag blev ändå rädd, gick dock bra. Han leker för fullt och tycks inte ha fått några men av fallet.

Brorsan kommer hit lite senare, Björn drog nämligen ner till Mjölby för att glo på en limousine han kanske ska köpa. Han frågade om jag kan tänka mig köra det, och kanske. Dock sa han att man måste ha hatt och handskar och öppna dörren och sånt, då kände jag att NÄ det tänker jag inte vara. Jag hatar rollspel, eller ja teater. Jag är absolut inte bekväm av mig att spela en roll så det där kommer inte funka, dessutom blir jag galet arg när folk festar och kräver saker så att se mig som chaufför i en limousine kan han se sig till månen för.

Här kommer lite bilder i alla fall.

Mitt hjärta

Full med lek.

Alltid glad.

Mitt liv.

10 Comments

  1. Härligt att du har barnasinne kvar & klarar av att ”leka”. Själv är jag på tok för stor & klumpig för sådant.. :p
    Otäckt med fallet där, men som tur är verkar det gått bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: