Jag är en serienörd, satt just på nätet för att kolla om det kommer några nya serier i sommar och det var en del (förutom dom jag redan följer). I min kalender fyllde jag i åtta serier att se i sommar, under mitt letande hittade jag även på att Dallas kommer tillbaka, jag tänkte att det måste man ju nästan se. Minns knappast serien själv, jag var för liten för att kolla eller vara intresserad men med tanke på hur stod den serien blev så lär de ju varit bra. Så den ska jag se, är nog kul att se hur dom åldrats också. Nu tror jag min mamma blev glad hon som var fast i den serien på 80-talet *s*. Får se om listan fylls på med fler serier. En jag ser framemot (förutom serierna jag följt sedan länge, denna är alltså helt ny) är Bunheads jag tror och hoppas att den kan vara bra. Någon skådespelare från Gillmore girls ska vara med (såg dock aldrig den serien) men jag har fått intrycket av att serien är i min smak drama och balett om jag inte missuppfattat för mycket, den tror jag kommer bli perfekt.

Hur som helst så har jag tråkigt nu när jag skriver uppsatsen och därav tror jag mig hitta varje ursäkt för att kunna skriva och underhålla mig själv, jag tror mitt serieintresse gått över topparna för att jag ska få någon form av mänskligkontakt det är nämligen så att jag känner mig något isolerad och då blir mina “kära” vänner i tvserierna nya sociala kontakter…

2 kommentarer

  1. Jag minns inte heller serien Dallas när den gick på tv när vi var små förutom introt & lite av skådeseplarna, men ingen handling.
    Däremot har jag ju köpte alla säsonger & sett på.. :p
    Det nya tror jag inte riktigt på, men ska ge det en chans iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: