Kikat lite på suburgatory, William har lek med sin kompis Oliver nästintill hela dagen. Själv passade jag på att handla, Björn skulle till affären så jag fick skjuts.

Jag ligger på soffan och paddar, funkar bra. Är nöjd med min iPad perfekt liksom. Bilden nedan är tagen med paddan.

20120602-173745.jpg

2 kommentarer

    1. Anta Sewerin – Det är faktiskt en tvåa 😀 . Jag tog den dock utan blixten så vet inte om det gjort sitt? 🙂 . Desamma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa