Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Tji fick jag som trodde…

Att William började bli frisk, han ropade för en stund sedan förtvivlat från toaletten att det bara sprutade ur honom. Inte kul för han, tur man själv klarat sig (peppar, peppar) jag vill verkligen slippa magsjuka. Har städat på toaletten men om ett par timmar ska jag vädra ur, inget man vågar sig på nattetid i den här stan längre. Är ju en fasadklättare som härjar och länsar hemmen hos folk på natten här i Falun.

Stackars William som råkar ut för det här, magsjuka är hemskt oavsett ålder och person.

4 Comments

  1. Men fy, stackars W <3 Och fy så obehagligt med fasadklättrare 🙁 Urk!!! Allt djäkla dårskap ska det finnas överallt oxå.. kan man aldrig bara få ha lugn och ro??

    Ja vi trivs bra i vårt område 🙂 Det är en bostadsrätt vi bor i och det finns allt från 2:or till 6:or i vårt område och det fina med dem är att ALLA har egen tomt 🙂
    Och så bor vi vid vattnet vilket jag gillar skarpt 🙂

    Kram och krya på er nu

    1. Ewa (mamma till 6 döttrar) – Ja är skitläskigt, karl (är en man) har klättrat in hos massa folk och länsat dem på datorer, telefoner, fickpengar med mera medan som sover! En kvinna hade vaknat och skrikit och då såg hon och mannen hur den där fasadklättraren hoppade ut genom fönstret! 😮 , dom bor flera våningar upp dessutom :-o,.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: