Passade på att renskriva lite idag, håll tummarna imorgon för då ska jag träffa min handledare för förhoppningsvis för sista gången.
Annars har dagen gått fort idag, ska snart gå och lägga mig. William sover hos Björn inatt och kommer hem imorgon. Williams klass ska till Lilltorpet då och naturskolan, blir nog jättekul för dem.

Känns som ett ganska ointressant inlägg men tänkte skriva något i alla fall.

2 kommentarer

  1. Jag håller tummarna!!

    Ja det vart många fina bilder, var så skoj o fota dem tidigt på morgonen vid champagnefrukosten 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa