Jag är ingen känslig människa har i alla fall inte varit det förr. Numera gråter jag över allt och inget och det känns som något inte är som det brukar för mig. Jag känner egentligen inte ens för att blogga idag. Det känns fel att skriva ett inlägg när man har känslor i sig som förespråkar att detta inte är helt okej.

Jag får se vad som händer och sker. Lämnade i alla fall in examensarbete nu, på torsdag är det ventilering tills dess har jag ingen aning om ifall jag får jobba eller inte. Jag ogillar att inte veta sådant. Fast lite småräknat så borde jag klara mig på vad jag tjänat ihop tills nu i alla fall, så jag kanske inte ska tänka förmycket på saken. Men vad vet jag.

6 kommentarer

  1. Jag också blivit känsligare med åldern. Men så otroligt bra kämpat av dig! Jag är helt övertygad om allt kommer att gå jättebra 😀 Fortsatt Lycka!

    1. Nightflies – Kanske är så att man blir känsligare ju äldre man blir. Tusen tack 😀 . Jag hoppas verkligen de, så håll tummarna 😀 .

  2. Vad kul att läsa att du också börjar närma dig slutet på lärarutbildningen. Håller tummarna för ditt examensarbete! 🙂 Vad skriver du om och vart har du sökt jobb under sommaren? Trevlig sommar!

    1. Moa – Ja är skönt att göra klart de nu, har ju läst över 350 hp så tycker att jag kanske borde ta min examen nu 😉 . Jag har skrivit om barn i sorg, med fokus på att ha förlorat en nära anhörig :), har inte sökt något sommarjobb utan har jobbat extra nu under våren och sparat pengar för att bara få vara ledig. Står dock på vikarielistan för kommunen till juni ut, sen börjar jag jobba i en förskoleklass i Borlänge den 13 augusti :). Trevlig sommar till dig med :).

        1. MoaPoa – Det känns jätteroligt. TACKAR! Jag hoppas att examensarbetet går igenom ventileringen på torsdag bara :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa