Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

En promenad

20120701-143421.jpg

Var nyss ute på en liten promenad. William ville kika på en x10 mini han vill köpa. Så varför inte gå och kika? Gick in på maxi och köpte schampo och balsam. Sedan två krukor på plantagen till mina orkidéer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.