Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Williams jordgubbar.

Igår medan jag träffade Camilla och hennes lilla  var William i Hedemora och plockade jordgubbar på självplock.
Han kom hem med 5 liter som jag fick äran att rensa och frysa in dem. Jättehärlig tid nu när det börjar grönskas för jordgubbar, blåbär, hallon och sånt. Jag ska bege mig ut i skogen och leta både vildhallon och blåbär i år för att fyra in och ha till tårtor, pannkakor och annat under vinterhalvåret. Jag har även planer på att plocka lingon i höst för att göra lingonsylt. Men här är i alla fall bilder på Williams nyplockade jordgubbar!

Rensas.

Jordgubbar.

Torka efter rensning och sköljning.

Så sjukt gott!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: