Det regnar i Falun.

Som det vore någon nyhet liksom. Det har regnat mer eller mindre nonstop i flera dagar. JAG känner mig snuvad på sommaren!
William kom hem igår och han var så himla efterlängtad nu är han äntligen hemma min fina underbara son. Vi kramade helt tiden igår mer eller mindre sedan varvade han med att springa till grannen som ringde på också. Nu leker grabbarna tillsammans, vänskap är vackert!

Får se vad denna regniga dag kommer erbjuda. Något kommer nog att ske i alla fall!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Det regnar i Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: